Aquasofi SRL - Proiectare - Studii - Obtinere Avize Apele Romane
Cine suntem si ce facem?

DESPRE NOI

despre aquasofi - proiecte
AQUASOFI SRL este atestata de Ministerul Mediului Apelor si Padurilor in domeniile:
  • intocmirea studiilor hidrologice;
  • intocmirea studiilor de gospodarire a apelor;
  • elaborarea documentatiilor pentru obtinerea avizului / autorizatiei de gospodarire a apelor.

 

Experienta noastra de peste 15 ani precum si sistemul de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO 9001 sunt o garantie a solutiilor moderne, complet integrate, de inalta tehnologie, pentru toata sfera de servicii abordate.

Echipa noastra combina experienta larga si exigenta tehnica cu legatura directa si activa cu beneficiarul astfel incat proiectul sa raspunda cat mai bine nevoilor identificate. De asemenea, invatam, colaboram si ne dezvoltam constant atat in interiorul echipei cat si prin construirea de relatii profesionale cu specialisti din alte sectoare ale constructiilor.

Viziunea Aquasofi

Viziunea noastra contureaza o societate a prezentului cu o perspectiva mai larga care, prin actiunile pe care le intreprinde, se angajeaza in practici durabile si anticipieaza nevoile generatiilor viitoare.

Misiunea companiei noastre

Dezvoltarea de proiecte relevante sub aspecte economice, sociale si de mediu care ofera satisfactie deplina beneficiarilor si au impact pozitiv in comunitate.

Profesionalismul si dedicarea echipei noastre, precum si experienta acumulata de-a lungul timpului ne-au transformat intr-un partener de incredere pentru institutii publice si companii private.
Beneficiari multumiti
+ 0
Proiecte finalizate
+ 0
Ani de experienta
+ 0
Ne ghideaza intotdeauna
VALORILE NOASTRE
excelenta tehnica
confidentialitate
conduita profesionala
angajament
dezvoltare continua
responsabilitate